dissabte, 7 de març del 2015

Comunicat

CONTRA LES CONTÍNUES MANIPULACIONS D’ICV I EUIA

Arran de l’últim i enèsim intent de capitalitzar el nom i la marca Podem (Podemos) per part de responsables de l’Entesa (ICV-EUiA), partit que governa actualment en coalició amb el PSC al nostre municipi, el cercle vol deixar palès de forma fefaent que:
  1. El cercle no s’ha posicionat mai ni ha donat suport implícit o explícit a cap candidatura municipal.
  2. El cercle no ha avalat ni avala la candidatura d’Entesa (ICV-EUiA) després d’aquesta i d’altres mostres de mala fe tendents a impossibilitar l’arrelament de la iniciativa Podem al municipi i aprofitar-ne els rèdits, emprant aproximacions estètiques, afirmant que entre les seves files s’hi troba “el grup promotor de Podemos de Sant Esteve Sesrovires” i utilitzant expressions com “Junts Podem” als seus pamflets.
  3. Exigim el cessament de l’ús fraudulent i il•legítim de la marca Podem a Sant Esteve Sesrovires per part dels responsables d’ICV i EUiA, així com la retirada de les pàgines de Facebook falses i els falsos comunicats de suport al govern local que no representen més que interessos espuris i no parlen en nom del col•lectiu.
Confiem que els veïns i veïnes de Sant Esteve Sesrovires no es deixin confondre pels manejos i les estratègies desesperades de la casta, i demanem per aquest motiu la màxima difusió d’aquest comunicat per a fer front a les manipulacions i les intrigues antidemocràtiques de la vella política. El Cercle Podem – Podemos Sant Esteve Sesrovires està i estarà permanentment obert a tothom, però no permetrem cap instrumentalització.

Sant Esteve Sesrovires, 7 de març de 2015

CONTRA LES CONTÍNUES MANIPULACIONS D’ICV I EUIA

A raíz del último y enésimo intento de capitalizar el nombre y la marca Podemos (Podem) por parte de responsables de la Entesa (ICV-EUiA), partido que gobierna actualmente en coalición con el PSC en nuestro municipio, el círculo quiere dejar patente de forma fehaciente que:
  1. El círculo no se ha posicionado jamás ni ha apoyado implícita o explícitamente ninguna candidatura municipal.
  2. El círculo no ha avalado ni avala la candidatura de Entesa (ICV-EUiA) después de esta y otras muestras de mala fe, tendentes a imposibilitar el arraigo de la iniciativa Podemos en el municipio y a aprovecharse de sus réditos, usando guiños estéticos, afirmando que entre sus filas se haya “el grupo promotor de Podemos” y utilizando expresiones como “Juntos Podemos” en sus panfletos.
  3. Exigimos el cese del uso fraudulento e ilegítimo de la marca Podemos en Sant Esteve Sesrovires por parte de los responsables de ICV y EUiA, así como la retirada de las páginas de Facebook falsas y los falsos comunicados de apoyo al gobierno local que no representan más que intereses espurios y no hablan en nombre del colectivo.
Confiamos que los vecinos y vecinas de Sant Esteve Sesrovires no se dejen confundir por las maniobras y las estrategias desesperadas de la casta, y pedimos por este motivo la màxima difusión de este comunicado para hacer frente a las manipulaciones y las intrigas antidemocráticas de la vieja política El Círculo Podem – Podemos Sant Esteve Sesrovires está y estará permanentemente abierto a tod@s, pero no permitiremos ningún tipo de instrumentalización.


Sant Esteve Sesrovires, 7 de marzo de 2015


Categories:

|

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Copyright © Podem - Podemos

Distributed By My Blogger Themes | Blogger Theme By NewBloggerThemes Up ↑