diumenge, 15 de març del 2015

Validació del Cercle

[ACTUALITAT: El Cercle ha estat validat. Resolució núm. ES1500433CAC]

El Cercle Podem - Podem Sant Esteve Sesrovires (PodemSES) ja ha sol·licitat la seva validació oficial seguint el mandat de l'Assemblea del 14 de març de 2015.

Com sabeu, els Cercles són la columna vertebral de Podem, la seva porta oberta permanent a la societat. El protocol de validació de Cercles es va integrar en el document de Principis Organitzatius aprovats per l'Assemblea Ciutadana Sí Es Pot.

La validació dels cercles és el procés necessari per dotar d'estatus jurídic a les estructures de Podem en els diferents àmbits territorials o sectorials. Aquest procés és el que permet als cercles constituir-nos legalment com a estructures pertanyents a Podem, amb entitat jurídica pròpia, autonomia i capacitat per finançar-nos i desenvolupar activitat política.

A partir d'avui, 15 de març de 2015, la validació és un requisit necessari per a l'exercici dels drets de participació, financers i d'aval dels Cercles. És a dir, només es tindran en compte els Cercles validats com les estructures legítimes que poden prendre part en les funcions corresponents als Cercles que estableixen els Principis Organitzatius.

La Comissió de Garanties Democràtiques té tres mesos per resoldre la validació de cada Cercle, comptant a partir de que aquest envia la documentació i la sol·licitud de validació. Si, després d'enviar el formulari de validació, transcorren tres mesos sense rebre notificació negativa de la mateixa, s'entendrà com a silenci administratiu positiu i, per tant, el Cercle quedarà oficialment validat amb caràcter general.

Els Cercles som i seguirem sent autònoms per decidir la nostra forma d'organització interna i coordinació del treball amb la societat. Per tant, podrem continuar amb els grups de treball i comissions que tinguem establerts a aquest efecte.

Aquests són els responsables aprovats a l'Assemblea i amb els quals s'ha sol·licitat la validació del cercle:

Portaveu: Laura Haba
Responsable del correu electrònic: Guillermo Sanz
Responsable de xarxes socials: Albert Urrutia
Responsable de finances: Jordi Visiedo



[ACTUALIDAD: El Círculo ya está validado. Resolución nº ES1500433CAC]

El Círculo Podem - Podemos Sant Esteve Sesrovires (PodemSES) ya ha solicitado su validación oficial siguiendo el mandato de la Asamblea del 14 de marzo de 2015.

Como sabéis, los Círculos son la columna vertebral de Podemos, su puerta abierta permanente a la sociedad. El protocolo de validación de Círculos se integró en el documento de Principios Organizativos aprobados por la Asamblea Ciudadana Sí Se Puede.

La validación de los círculos es el proceso necesario para dotar de estatus jurídico a las estructuras de Podemos en los distintos ámbitos territoriales o sectoriales. Este proceso es el que permite a los círculos constituirnos legalmente como estructuras pertenecientes a Podemos, con entidad jurídica propia, autonomía y capacidad para financiarnos y desarrollar actividad política.

A partir de hoy, 15 de marzo de 2015, la validación es un requisito necesario para el ejercicio de los derechos de participación, financieros y de aval de los Círculos. Es decir, sólo se tendrán en cuenta los Círculos validados como las estructuras legítimas que pueden tomar parte en las funciones correspondientes a los Círculos que establecen los Principios Organizativos.

La Comisión de Garantías Democráticas tiene tres meses para resolver la validación de cada Círculo, contando a partir de que éste envía la documentación y la solicitud de validación. Si, tras enviar el formulario de validación, transcurren tres meses sin recibir notificación negativa de la misma, se entenderá como silencio administrativo positivo y, por lo tanto, el Círculo quedará oficialmente validado a todos los efectos.

Los Círculos somos y seguiremos siendo autónomos para decidir nuestra forma de organización interna y coordinación del trabajo con la sociedad. Por tanto, podremos continuar con los grupos de trabajo y comisiones que tengamos establecidos a tal efecto.

Estos son los responsables aprovados en la Asamblea y con los cuáles se ha solicitado la validación del círculo:

Portavoz: Laura Haba
Responsable del correo electrónico: Guillermo Sanz
Responsable de redes socials: Albert Urrutia
Responsable de finanzas: Jordi Visiedo

Categories: ,

3 comentaris:

  1. Felicidades y ánimos tenéis mucho trabajo para demostrar a vuestros ciudadanos que se puede hacer otro tipo de política con el circulo y con otras asociaciones del pueblos.

    ResponElimina






























  2. Hola, en primer lloc us vull saludar, i començar a que aquest glogs comenci a funcionar, he estat mirant la web, us envio aquest escrit, perquè ja ha passat les festes i em gustaria saber com us van les coses, em faig càrrec que estareu atabalats

    ResponElimina
  3. Gràcies Antonio! Estem preparant els punts de la propera assemblea... En breu ens posem en contacte amb tu! Salut!

    ResponElimina

Copyright © Podem - Podemos

Distributed By My Blogger Themes | Blogger Theme By NewBloggerThemes Up ↑