dilluns, 1 d’agost del 2016

Laura Haba, escollida Secretària de Municipalisme de Podem Catalunya

Laura Haba, veïna de Sant Esteve Sesrovires i regidora d'ARA Sant Esteve, ha estat escollida nova Secretària de Municipalisme i membre de l'executiva de Podem Catalunya.
La regidora fou escollida per 1899 persones per formar part del Consell Ciutadà de Catalunya a les eleccions internes del partit, celebrades entre el 22 i el 24 de juliol. El Consell Ciutadà, òrgan de direcció política de Podem Catalunya, consisteix en 34 persones més la Secretaria General.  

A la sessió de constitució del Consell Ciutadà, celebrada el passat 29 de juliol a les 18h a la Seu de Podem Catalunya (Carrer de Sardenya, 176), el Secretari General, Albano Dante Fachín, va proposar la Laura Haba com a membre també del consell de coordinació (l'òrgan executiu de Podem) i la Secretaria de Municipalisme.

Per al Secretari General de Podem Catalunya, Albano Dante Fachín, amb aquesta proposta es cerca que "el municipalisme sigui la clau de volta de l'organització".
Les responsabilitats del nova executiva de Podem Catalunya seran les següents: Joan Giner (Secretaria Política), Alba García (Secretaria de Coordinació Interna), Laura Haba (Secretaria de Municipalisme), Noelia Bail (Secretaria de Feminismes), Enver Aznar (Secretaria de Formació), Ruth Moreta (Secretaria d'Organització), Jesús Sánchez (Àrea de Comunicació) i Marc Bertomeu (Enllaç institucional).

Acte de campanya "En Comú Podem" a Martorell, 17 de juny de 2016. Foto: Ajuntament de Martorell

Categories: , , ,

|

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Copyright © Podem - Podemos

Distributed By My Blogger Themes | Blogger Theme By NewBloggerThemes Up ↑